Política de galetes

Ús de galetes a la web
En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic us informem de la utilització de galetes a les webs i aplicacions de “Nous Amics”, per tal de facilitar i millorar la navegació als usuaris, recordant per on va navegar al lloc web, les preferències i configuracions de visualització, i oferint a cada usuari informació que pot ser del seu interès.


Què són les galetes?
Una galeta és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador o al dispositiu que utilitzeu (Smartphone, tauleta, televisió connectada….) en accedir a determinades pàgines web o aplicacions. Les galetes permeten, entre altres coses, recopilar informació estadística, facilitar certes funcionalitats tècniques, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació o preferències d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera com utilitzi el vostre equip, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari. Una galeta s’emmagatzema en un ordinador per identificar el navegador mentre interacciona amb les nostres webs o aplicacions. Un lloc web pot establir una galeta al navegador si les preferències d’aquest ho permeten. Un navegador només permet que un lloc web accedeixi a les galetes que aquest estableix, no a les que estableixen altres llocs web.

Per què les galetes són importants?
“Nous Amics” utilitza aquestes galetes per motius operatius (per exemple, galetes de sessió), i per facilitat d’ús, per fer més fàcil i amigable la navegació a la web, per exemple, recordar aspectes de l’usuari com el seu idioma, país, navegador, etc… Determinades galetes són fonamentals perquè pugui utilitzar els nostres serveis.

Tipus de galetes
Galetes Tècniques: per ajudar a millorar la qualitat del nostre servei, incloent emmagatzemar preferències de lusuari, els resultats de cerca, així com rastrejar tendències dusuari.
Galetes estadístiques: recullen informació sobre data de visita, la URL i el títol de la pàgina web visitada. Els informes generats amb aquesta informació seran merament estadístics donant informació sobre el comportament de navegació de manera anònima.
Galetes de sessió: guarden informació del tipus d’usuari, desant el nick d’usuari per evitar introduir-lo pàgina a pàgina, també es desa informació encriptada i informació sobre els favorits de l’usuari.
Galetes Analítiques: són utilitzades per fer el seguiment sobre el motor de cerca des del que s’ha visitat la web i quins termes de cerca es van utilitzar per trobar-lo, calculen el temps passat a la web a cada sessió i el nombre de vegades que l’usuari ha visitat la pàgina.

Tipus de galetes per venciment
Les galetes utilitzades a “Nous Amics” són persistents, és a dir, queden permanentment instal·lades al vostre navegador i són activades cada vegada que visiteu el site, sempre que no se’n desactiveu l’ús.
Configuració de galetes
Per conèixer la manera com configurar la gestió de galetes al vostre navegador podeu consultar els següents links dels principals navegadors i dispositius:
-Per Internet Explorer™ -Per Safari™ -Per Chrome™ -Per Firefox™ -Per Opera™
-Per Edge™

Acceptació de galetes
En accedir a aquest lloc web o aplicació per primera vegada, veureu una finestra on se us informa de la utilització de les galetesi on podeu consultar aquesta “Política de galetes”. Si vostè consent la utilització de galetes, continua navegant o fa clic en algun link s’entendrà que vostè ha consentit la nostra política de galetes i per tant la instal·lació de les mateixes al vostre equip o dispositiu.
Si voleu, podeu canviar la configuració de galetes en qualsevol moment, configurant el vostre navegador per acceptar, o no, les galetes que rep o perquè el navegador us avisi quan un servidor vulgui guardar una galeta. Us informem que en el cas de bloquejar o no acceptar la instal·lació de galetes, és possible que certs serveis no estiguin disponibles sense la utilització d’aquestes o que no pugui accedir a determinats serveis ni tampoc aprofitar del tot tot el que les nostres webs i aplicacions li ofereixen.
“Nous Amics” us agraeix que consenti l’acceptació de galetes, això ens ajuda a obtenir dades més precises que ens permeten millorar el contingut i el disseny de les nostres pàgines web i aplicacions per adaptar-les a les vostres preferències.