Promoció Roma i Santuari d’Assís

Des del Club Nous Amics et portem a Roma, on visitarem els monuments més importants i assistirem a l’Audiència Papal, on la participació del nostre grup serà mencionada expressament.

Del 28 al 31 de maig del 2024, viatjarem a Roma acompanyats d’un guia local de parla castellana  que ens acompanyarà durant tot el pelegrinatge. Veurem les basíliques més importants de la Ciutat Eterna, com la basílica de Sant Pere del Vaticà, la basílica de Sant Joan del Laterà o la basílica de Sant Pau Extramurs. També descobrirem la vessant més barroca de Roma, formada per la plaça d’Espanya, la plaça Navona i la Fontana di Trevi, entre d’altres.

A més de l’Audiència Papal, el divendres 31 de maig tindrem l’oportunitat d’assistir a la celebració de l’eucaristia a la Cripta dels Papes, el lloc més sagrat i important de les grutes del Vaticà.

El viatge també inclou la visita al centre històric d’Assís, Patrimoni de la Humanitat i ciutat natal de sant Francesc, fundador de l’orde religiós dels franciscans. Allí el nostre guia ens acompanyarà a la basílica de Santa Clara, la basílica de Sant Francesc i la basílica de Santa Maria degli Angeli.

No et quedis sense plaça i reserva ja amb els preus especials per als membres del Club Nous Amics! Per descarregar el programa complet del pelegrinatge fes clic aquí

Per a més informació, truca al telèfon: 93 122 67 00, o bé envia un correu a info@rtcultural.com *Viatge organitzat per RT Cultural, partner oficial del Club Nous Amics