Promoció Llums de Nadal a la Toscana

Des del Club Nous Amics et portem a la Toscana, on visitarem ciutats com Florència, Arezzo o Siena, que ens deixaran sense paraules amb les seves espectaculars decoracions nadalenques. L’Advent i el Nadal són molt especials al Tirol, i és per això que la majoria de les localitats que formen part d’aquesta regió, tant a la part austríaca com a la italiana, es reviuen totes les tradicions nadalenques.

Del 9 al 13 de desembre del 2024, viatjarem a aquesta zona d’Itàlia acompanyats d’un guia de RT Cultural que oferirà atenció personalitzada durant tot moment i ajudarà en els tràmits de facturació i embarcament. Veurem ciutats com Arezzo, on gaudirem de l’autèntic ambient nadalenc de la Toscana, i visitarem els principals momuments, des del castell del Medicis fins a l’església de Pieve di Santa Maria, una joia del romànic toscà. Encara que sigui la vostra primera visita a la ciutat, segur que reconeixereu els carrers del centre històric, que van ser escenari de la pel·lícula “La vida es bella” .

Amb el nostre autocar privat seguirem la ruta per la Toscana que ens portarà a Cortona, un poble mític d’aspecte medieval amb nombrosos trets del Renaixement, on trobarem un dels mercats nadalencs tirolesos amb més expositors, procedents d’Alemanya, Àustria i el Tirol. Durant els següents dies, també veurem la ciutat de Siena, on hi ha els turons meridionals del Chianti, i finalitzarem la ruta a Florència, la capital de la Toscana. Allí gaudirem d’aquesta ciutat que manté inalterat el propi encant i esplendor del passat.

No et quedis sense plaça i reserva ja amb els preus especials per als membres del Club Nous Amics! Per descarregar el programa complet del pelegrinatge fes clic aquí.

Per a més informació, truca al telèfon: 93 122 67 00, o bé envia un correu a info@rtcultural.com *Viatge organitzat per RT Cultural, partner oficial del Club Nous Amics.