Què oferim?

Només pel fet de ser membre del Club, tens accés a tots els descomptes exclusius que oferim a concerts, espectacles, viatges, peregrinacions, museus…

A més, podràs guanyar entrades a concerts, preestrenes de cinema i de teatre i altres experiències arreu del territori. No perdis l’oportunitat i aprofita tots els avantatges que t’oferim al Club Nous Amics!

Tant bon punt omplis el formulari i passis a formar part del nostre Club, rebràs de manera gratuïta la nostra newsletter exclusiva.

Setmanalment t’informarem de quins son els nostres últims descomptes i promocions, que podràs veure directament a la teva safata d’entrada. Això significa que estaràs informat/ada de totes les ofertes especials i novetats que tenim per a tu.

Estem compromesos a oferir-te les millors experiències i serveis, i la nostra newsletter és una manera de mantenir-te al dia amb tot el que ocorre al nostre club. Amb aquesta informació privilegiada, podràs aprofitar al màxim les opcions que hem preparat per a tu i gaudir d’una gran varietat d’oportunitats de descompte.

Volem que tothom pugui participar i compartir el màxim d’activitats possibles, ja que això és fonamental per al funcionament i creixement del Club Nous Amics. Estem molt agraïts de tenir-te com a part de la nostra comunitat i volem assegurar-nos que obtens el màxim valor del nostre treball.

Si tens alguna pregunta o necessites ajuda, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip d’atenció al client enviant un correu electrònic a hola@nousamics.cat Estarem encantats de poder-te ajudar en tot el que necessitis.

Moltes gràcies una vegada més per la teva confiança i suport continuat. Esperem que gaudeixis de tots els avantatges i promocions exclusives que tenim preparades per a tu.

Atentament,

CLUB NOUS AMICS